Ceai Chockolate Truffles (100 g, pachet)

36 RON (360 RON/kg)

34.2 RON (342 RON/kg) (Livrare recurenta)

Toţi cei care iubesc ciocolata și vor să o găsească și în combinaţie cu ceai, se vor îndrăgosti de acest amestec de ceaiuri negre din Ceylon și China, rafinat cu arome de ciocolată de înaltă calitate. Un desert fabulos, complet lipsit de remușcări!

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Toti cei care iubesc ciocolata si vor sa o gaseasca si în combinatie cu ceaiul, se vor îndagosti de acest amestec delicios de ceaiuri negre din Ceylon si China, rafinat cu arome de caramel si ciocolata de înalta calitate. Un desert fabulos, complet. Serviti-l fara remuscari! Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic). Timp de infuzare recomandat: 3 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii