Ceai Fructe de Padure (100 g, borcan)

22 RON (220 RON/kg)

20.9 RON (209 RON/kg) (Livrare recurenta)

ACTIUNI: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejeaza organismul impotriva stresului, creste pofta de mancare.

Leac de Bucovina

Învățăturile din bătrâni nu trebuie să se piardă! Noi avem grijă să le transmitem mai departe copiilor și nepoților noștri, prin producerea de leacuri naturale, bune pentru tot felul de afecțiuni, preparate după rețete adunate din Bucovina.

Producator: Leacuri din Bucovina
Categorie: Ceai

Povestea Leacurilor din Bucovina

Totul a pornit acum mulți ani de la un singur om, de meserie „slujitor al pădurii”, așa cum îi place să spună, nea Virgil. Conștient de valoarea leacurilor tradiționale din plante, transmise prin viu grai peste generații, acesta a luat la pas satele bucovinene, adunând de pe la bătrâni și oameni înțelepți cunoștințe prețioase. Tot ce a învățat a pus apoi la dispoziția semenilor, prin intermediul unei afaceri ce oferă ceaiuri unice, utile pentru tot felul de afecțiuni, precum și fructe sau ciuperci uscate.
„Fiecare leac din Bucovina este un remediu pentru supărarea corpului tău. Dă-i o cană sau două de ceai și ai să vezi cum trece. Leacurile din Bucovina nu garantează vindecarea durerilor din dragoste și nu tratează gura soacrei! Nimic nu garantează acest lucru..."
Cu siguranță, toți cei care au folosit aceste ceaiuri au realizat cât de prețios este ajutorul naturii și ce bine este când oameni ca nea Virgil au grijă ca leacurile din bătrâni să nu se piardă!

Ce spun clientii