Ceai Bio Sweet Orange (100 g, pachet)

30.5 RON (305 RON/kg)

28.97 RON (289.7 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ceai negru din India de Sud, rafinat cu coajă de portocale parfumate, ulei de portocale şi flori de gălbenele din agricultură ecologică. Rezultă o infuzie completă cu gust proaspăt şi dulce de portocale. Ideal pentru ceai cu gheaţă sau punch!

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Amestec popular de ceaiuri negre din Ceylon si China, rafinat cu flori de portocale parfumate si arome de portocale de înalta calitate. Infuzie completa cu gust proaspat si dulce de portocale. Ideal pentru ceai cu gheata sau punch. Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90 grade Celsius (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic). Timp de infuzare recomandat: 3 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine amar si astringent. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii