Ceai Bio Japan Bancha (100 g, pachet)

41.5 RON (415 RON/kg)

39.42 RON (394.2 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ceai verde de pe o plantaţie strict controlată ecologic din sudul Japoniei. Frunzele sunt culese la sfârșitul sezonului de recoltare. Ca urmare, se obţine o infuzie galben-verzuie, cu un conţinut relativ scăzut de cafeină

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Ceaiul verde, cel de toate zilele! Ceai provenit de pe o plantatie controlata biologic din sudul Japoniei. Doar frunzele mature sunt cele recoltate pentru obtinerea acestui ceai. Ca urmare, se obtine o infuzie galben-verzuie, cu un continut relativ scazut de cafeina. Ceai BIO - AT-BIO-301. Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem doua lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi japoneze temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 75 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic). Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii