Ceai Bio Earl Grey (100 g, pachet)

38 RON (380 RON/kg)

36.1 RON (361 RON/kg) (Livrare recurenta)

Acest ceai este un clasic printre ceaiurile negre aromate. Amestecul fin de ceaiuri negre din India provine din culturi strict controlate ecologic şi este aromatizat cu ulei natural de bergamotă din Italia.

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Acest ceai este o legenda clasica ceaiurile negre aromate. Amestecul fin si de ceaiuri negre din India provine din culturi controlate biologic si este aromatizat cu ulei natural de bergamot. Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox.100 grade Celsius. Timp de infuzare recomandat: 2-4 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii