Cămara Laurus

O friptură bună fără murături e ca judeţul Suceava fără Milișăuți! Localitatea aflată în sudul depresiunii Rădăuți a devenit cunoscută pentru producţia de varză şi de castraveţi, dar mai ales pentru murăturile delicioase. Cine a gustat murăturile de Milişăuţi le va căuta şi a doua oară. Tradiția de a pune murături datează din 1933, când Eudochia Danileț a vândut în satele din apropiere butoaie cu castraveți murați, apoi în pieţele din Galaţi. Succesul femeii i-a făcut și pe ceilalți săteni să producă și să vândă varză și castraveți murați.

Cu rețete preluate de la bunici și străbunici, Lucian Laurus este cel care a pus bazele brandului Cămara Laurus - Murături de la Milișăuți. În familia lui Lucian comerțul cu murături are o istorie veche. Încă din anul 1935, când alimentele erau la mare preț, străbunicii acestuia își rotunjeau veniturile câștigând din vânzarea castraveților murați pe care în produceau în propria grădină.


Varză murată de Milişăuţi (1 kg)

Cămara Laurus
8.5 RON




Gogonele murate de Milişăuţi (1 kg)

Cămara Laurus
10 RON


Afișare 1–3 din 3 rezultate