Sirop de afine de padure (1 l, sticla)

23.5 RON

22.33 RON (Livrare recurenta)

Se stie ca afinele sunt pline de vitamine si minerale. Cele care provin din mijlocul padurii sunt de neegalat! Din pacate, copiii se lasa cu greu cuceriti de gustul afinelor proaspete. Te asiguram insa ca un sirop de afine de padure natural si imbietor va face magia sa devina realitate, astfel incat micutii vor ajunge sa se linga pe buze dupa fiecare inghititura!

Delirs

Delirs este o afacere de familie ce implică toată comunitatea de pe o planetă aparte, planeta Petrila. Toate fructele și legumele sunt crescute în mod tradițional, fără pesticide sau îngrășăminte toxice.

Producator: Delirs
Categorie: Siropuri

Siropul de afine Delirs este minunat mai ales când se combină cu apă plată sau minerală, când se folosește pentru a stropi clătitele, brioșele sau tartele sau pentru a îndulci și colora glazurile pentru torturi sau crema de vanilie.

Siropul de afine Delirs este un sirop natural, produs doar din afine și puțin zahăr. Nu conține conservanți, coloranți, gelatină sau arome artificiale. Ținut într-o cămară răcoroasă, siropul de afine Delirs rezistă chiar și peste 2 ani. Comandă deliciosul sirop de afine Delirs la tine acasă!

Povestea Delirs

Pasiunea noastră este să transformăm legume în delicatese care se pot degusta tot timpul anului.

Delirs este un brand românesc, care are în plan extinderea pe plan internațional. De aceea, cantitatea nu este atât de importantă pentru afacerea noastră, ci calitatea. Nu producem în cantități uriașe, deși suntem multe mâini harnice și dornice de lucru, însă întrucât tot procesul de pregătire se face ca la carte, fizic este imposibil să pregătim milioane de borcane cu diferite bunătăți într-o lună, așa cum se întâmplă în cadrul industriei alimentare actuale.

Deși rețetele noastre sunt destul de complexe, prioritare sunt calitatea ingredientelor și gustul. Modul în care pregătim fiecare produs este unul simplu, ce nu implică mașini de tocat, aparate sau alte utilaje industriale. Respectăm pașii necesari pentru a crea gustul inconfundabil Delirs. Simplu, ca pe vremea bunicilor!

Ce spun clientii