ikombucha roiboos (0.5 l, sticla)

12 RON

11.4 RON (Livrare recurenta)

Este o varietate de kombucha mai specială in primul rând datorită faptului că are puțină teina din ceaiul verde, ceaiul de rooibos nu conține teină. Aroma sa sepecifică este apreciată de unele persoane, la fel și culoarea sa natural rosiatică.

Pure therapy

Suntem artizani pasionați de crearea băuturilor sănătoase, cu adevărat bune. Creștem cu multă dragoste cultura de kombucha, o punem în ceai negru sau verde pentru a se dezvolta armonios, iar produsul obținut după fermentare îl combinăm cu arome cuceritoare, de care să te îndrăgostești de la prima înghițitură.

Producator: iKombucha
Categorie: Artizanale

Povestea iKombucha

Misiunea brandului este una specială și anume, să aducă în atenția românilor beneficiile ceaiului kombucha, „elixir al vieții” cum a fost numit, o băutură naturală din diverse sortimente de ceai îndulcit fermentat.
În urma procesului de fermentare, pe lângă toate bacteriile probiotice, se obțin vitamine, aminoacizi, enzime și acizi organici precum acidul glucoronic, ceea ce face ca această băutură minune să fie extrem de benefică pentru sănătate. 
Din mâinile unor mici artizani pasionați ies zilnic combinații inedite de kombucha, cu arome de ceai verde și ceai rooibos, miere, trandafir sau hibiscus, mai multe sortimente urmând să fie adăugate pe viitor, pentru a mulțumi cât mai multe gusturi.

Ce spun clientii