ikombucha cardamom (0.5 l, sticla)

12 RON

11.4 RON (Livrare recurenta)

Savureaza o kombucha de calitate impregnata placut cu aroma rafinata de cardamon.

Pure therapy

Suntem artizani pasionați de crearea băuturilor sănătoase, cu adevărat bune. Creștem cu multă dragoste cultura de kombucha, o punem în ceai negru sau verde pentru a se dezvolta armonios, iar produsul obținut după fermentare îl combinăm cu arome cuceritoare, de care să te îndrăgostești de la prima înghițitură.

Producator: iKombucha
Categorie: Artizanale

Povestea iKombucha

Misiunea brandului este una specială și anume, să aducă în atenția românilor beneficiile ceaiului kombucha, „elixir al vieții” cum a fost numit, o băutură naturală din diverse sortimente de ceai îndulcit fermentat.
În urma procesului de fermentare, pe lângă toate bacteriile probiotice, se obțin vitamine, aminoacizi, enzime și acizi organici precum acidul glucoronic, ceea ce face ca această băutură minune să fie extrem de benefică pentru sănătate. 
Din mâinile unor mici artizani pasionați ies zilnic combinații inedite de kombucha, cu arome de ceai verde și ceai rooibos, miere, trandafir sau hibiscus, mai multe sortimente urmând să fie adăugate pe viitor, pentru a mulțumi cât mai multe gusturi.

Ce spun clientii