Despre noi


Ne dorim să ajutăm producătorii locali și să încurajăm consumul unei alimentații sănătoase. Nu vrem să uiți gustul pâinii de casă, sau a roșiilor de grădină. Ne “întoarcem la rădăcini” și ne aducem aminte cu drag, de gustul copilăriei noastre și de ce nu, îl transmitem mai departe noilor generații.

Vrem să îți facem viața mai ușoară și să aloci timp lucrurilor cu adevărat importante. De aceea mergem noi direct la producătorii locali și selectăm cele mai proaspete legume și fructe și de sezon.

Toți furnizorii noștri oferă o atenție ridicată produselor pe care le vând. Vindem produse alimentare care credem că sunt cu adevărat remarcabile, făcute de oameni pe care îi cunoaștem și în care avem încredere.

Considerăm că a plăti puțin mai mult pentru alimente hrănitoare și de înaltă calitate, merită în totalitate. Echipa noastră a găsit cei mai buni producători care îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate și durabilitate. Pentru Băcănia Tei, calitatea înseamnă mai mult decât aromă și prospețime. Înseamnă că legumele și fructele au fost crescute în armonie cu mediul natural și că producătorul a fost plătit corect.