Confidentialitate


Notă de informare

pentru a detalia felul în care prelucrăm și protejăm datele tale cu caracter personal

POLITICA NOASTRA REFERITOARE LA FOLOSIREA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 


VA RUGĂM SA CITIȚI CU ATENȚIE ACEST ACORD DE CONFIDENȚIALITATE!


CAPITOLUL 1: Protecția datelor personale



  1. CONDIȚII GENERALE:

Prin accesarea sau utilizarea site-ului "www.bacaniatei.ro" (DENUMIT ÎN CONTINURE SITE-UL) sau cu oricare alt banner, fereastra de pop-up sau reclama ce apare în acest site, CONFIRMAȚI FAPTUL CĂ AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ DE EXISTENȚA, AȚI CITIT, AȚI ÎNȚELES SI-ATI FOST DE ACORD CU TOȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ACESTUI SITE precum și cu PREZENTUL ACORD DE CONFIDENȚIALITATE.


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.


SITE-ul nu permite accesul persoanelor care sunt supuse prevederii CHILDREN’S ONLINE PRIVACY PROTECTION ACT (COPPA) OF 1998.


SITE-ul își rezervă dreptul de a refuză orice persoană sau vizitator fără prezentarea unui temei juridic. Prin termenii politicii de confidențialitate, acceptati înainte de a accesare, SITE-ul are dreptul sa colecteze si sa înregistreze date și informații în scopul limitării accesului precum și pentru alte scopuri.


Termenii și condițiile enumerate aici pot fi schimbate fără un anunț prealabil. Vizitatorii au obligația de a accesa acest SITE pentru a fi informați de aceste schimbări, prin accesarea paginii de termeni si condiții la fiecare vizitare a SITE-ului.


DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI TERMENII PREZENTULUI ACORD DE CONFIDENȚIALITATE ȘI CU TOȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ACESTUI SITE, VA RUGAM SA PARASITI IMEDIAT SITE-UL www.bacaniatei.ro SI SA NU-L ACCESAȚI SAU UTILIZAȚI! 


Vârsta legală pentru trebuie sa fie de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Dacă aveți însă peste 16 ani dar încă nu au împlinit 18 ani, puteți folosi SITE-ul cu acordul părinților dumneavoastră sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii și Condițiile acestui SITE. Nicio persoanaă cu vârsta mai mică de 16 ani nu are voie sa folosească acest site.

 

BACANIA TEI S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Oraş Voluntari, Bulevardul VOLUNTARI, Nr. 78, corp B, stand B17, Judet Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4586/2020, cod unic de înregistrare 43140474 , operator de date cu caracter personal, transmitem această Notă de informare referitoare la POLITICA NOASTRA CU PRIVIRE LA FOLOSIREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

 


Prezenta notă de informare este transmisă prin ajutorul website-ului nostru si, la cerere, prin poșta sau pe e-mail, folosind pentru aceasta cerere adresa de corespondență : e-mail: [email protected], în scris, la adresa: Oraş Voluntari, Bulevardul VOLUNTARI, Nr. 78, corp B, stand B17, Judet Ilfov, România.

În acest sens, tratăm cu seriozitate protecţia datelor tale personale şi dorim să te simţi în siguranţă când vizitezi pagina noastra de internet. Siguranţa datelor tale personale oricare ar fi acestea, (nume, adresă, număr de telefon sau adresa de mail), este o preocupare importantă pentru noi.

De aceea ținem cont de siguranța datelor tale personale în cadrul tuturor proceselor noastre comerciale.


Activităţile online sunt desfășurate în conformitate cu legile privind protecţia şi siguranţa datelor. În continuare, vei afla ce informaţii colectăm şi cum le tratăm.

Atenție! Site-ul nostru poate conţine legături (link-uri) către site-uri de pe internet, care pot sau nu sa fie acoperite de declaraţii privind protecţia datelor iar de acest lucru se fac răspunzători deținatorii site-urilor respective. Te rugăm sa verifici la accesarea unui site extern Politică și Declarațiile deținătorilor acestuia privind protecția datelor personale, de acest lucru fiind direct răspunzător proprietarul site-ului respectiv.

Această Politică de prelucrare se aplică datelor cu caracter personal ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru care poate fi accesată la adresa https://www.bacaniatei.ro/confidentialitate si utilizatorilor / vizitatorilor / cumpărătorilor existenți sau potențiali ai produselor noastre.


Pentru orice situație apărută care nu corespunde prezenței politici de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal, dacă nu vă încadrați în niciuna dintre categoriile enumerate mai sus, vă rugăm să contactați [email protected] și vă vom furniza un set de informare conform situaţiei în care va aflați dumneavoastră.

2. DATE CU CARACTER PERSONAL – RESPONSABILI

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal se face conform dispoziţiilor legale, respectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date, precum și a legislației românești în vigoare.

Respectarea prevederilor de mai sus, privind protecţia datelor, este controlată de următoarele persoane și organisme, interne sau externe, care pot fi contactate de orice utilizator al site-ului nostru:

  • Delegatul intern pentru protecţia datelor al BACANIA TEI S.R.L.: Domnul DUMBRAVĂ ALEXANDRU-FLORIAN, telefon: (+4) 0775342171, e-mail: [email protected]

  • Autoritatea românească de supraveghere: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, care poate fi contactată la adresa: Bd G-ral Gheorghe Magheru, nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București sau pe www.dataprotection.ro.


3. CE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE TINE

Colectăm și prelucrăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizezi prin completarea formularelor de pe site-urile noastre sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate).

Sunt informații pe care le furnizezi atunci când te înregistrezi pentru a utiliza site-ul, când te abonezi la serviciile noastre, când participi la forumuri de discuții sau în alte activităţi de comunicare socială de pe site-ul nostru, prin completarea unui formular de pe site sau în alt mod, înscrieri la concursuri, promoții sau studii organizate de noi și cand faci cumparaturi de pe site-ul nostru sau când raportezi o problemă legată de site-ul nostru.

Informațiile pe care ni le furnizezi pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul, precum și alte informații, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de tine (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege și/sau în cazul în care ne-ai furnizat consimțământul tău explicit, în mod separat.

În cazul în care ne furnizezi în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea ta cu site-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim cu excepția cazului în care ai făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil public), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru la cererea ta scrisă sau numai dacă legea impune astfel ori dacă nu dorim să le păstrăm.

Atenție! Nu colectăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru web fără a-ți aduce la cunoştinţă acest lucru. Ești singurul care decide dacă dorești să ne faci cunoscute sau nu astfel de date în cadrul înregistrării pe site, plasării unei comenzi sau al unui sondaj.


Puteți să vă retrageți acordul de folosință din orice motiv printr-un e-mail trimis la: [email protected] sau în scris, la adresa: Oraş Voluntari, Bulevardul VOLUNTARI, Nr. 78, corp B, stand B17, Judet Ilfov, România.

De reținut: retragerea consimţământului tău nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea lui.

4. FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informații generale colectate de Băcănia Tei

www.bacaniatei.ro colecteaza 2 tipuri de informatii - de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, colectăm automat următoarele date:

  • date tehnice: acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea dispozitivului tău la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de navigator și ale extensiilor acestuia, sistemul de operare folosit, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa https://www.bacaniatei.ro/cookies

  • date despre vizita ta: pot include localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul nostru (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ai vizualizat sau căutat (inclusiv materialele publicate citite, categoriile de material încărcate pe site accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, timpul petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de materiale vizualizate pe site-ul nostru, informații privind interacțiunea ta cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul tău și orice număr de telefon folosit pentru a ne apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a ne contacta.


În cazul în care obținem datele tale cu caracter personal de la o terță parte, îți vom furniza la cerere toate informațiile relevante despre prelucrare datele tale personale iar acestea se includ automat în prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Putem prelucra datele tale cu caracter personal în cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu tine; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime și/sau pentru interesele tale (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile tale fundamentale prevalează față de aceste interese.

Prelucrăm informațiile tale cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru tine și pentru computerul tău; pentru a îmbunătăți site-ul nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea lui; pentru operațiuni interne, inclusiv în scopuri de analiză a datelor, testare, cercetare, statistică; pentru publicitate și marketing, astfel încât să oferim un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru tine.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către tine este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să ne respectăm obligațiile fata de tine.

În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu ai obligația de a le furniza.

Alte dispozitive de urmărire în vederea optimizării experientei de navigare. Este posibil să folosim și alte tehnologii care sunt standard în industrie cum ar fi "pixel tag"-uri pentru a urmari modul de navigare pe www.bacaniatei.ro si actiunile asupra ofertelor promovate, putand determina dacă ați efectuat sau nu o acțiune specifica. De asemenea putem permite terților să folosească aceste dispozitive electronice în numele nostru."Pixel tag"-urile sunt imagini mici plasate pe anumite pagini apartinand www.bacaniatei.ro sau in e-mailurile noastre. Când accesați aceste pagini sau deschide-ti sau da-ti un click într-un email, "pixel tag-ul genereaza date cu caracter personal pentru acea acțiune. "Pixel tag-urile ne ajută să măsurăm și să înțelegem mai bine cum se comportă vizitatorii pe site, ce trafic generează și de asemenea ne oferă posibilitatea să măsurăm cât de eficiente sunt promoțiile noastre. Este posibil să folosim aceste dispozitive și altele oferite de Afiliații și Partenerii noștri de Marketing pentru aceleași scopuri.

Informațiile menționate la punctul b, sunt folosite și pentru rezolvarea anumitor probleme tehnice, pentru administrarea www.bacaniatei.ro, pentru culegerea de date demografice, pentru analizarea unor trenduri, sau în cazul în care, spunandu-ne legii, cooperam cu organelor statului. Este posibil de asemenea sa împărțim aceste informații cu terti autorizati de www.bacaniatei.ro pentru a presta diverse servicii (publicitate, măsurători, audit, etc).

5. Transmiterea datelor cu caracter personal - CUM ȘI CUI DIVULGĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

NU VINDEM datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

În cadrul companiei, un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de administrativ, vânzări sau IT au acces la datele tale cu caracter personal. Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal.

Măsurile tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal.

Membrii personalului Companiei au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai în legătură cu responsabilitățile de serviciu iar prelucrarea oricărei date cu caracter personal este evidențiată într-un registru care ține evidența acestor prelucrări.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) numai în conformitate cu legile aplicabile.

Datele tale cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv:

  • furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale; respectiv firmei de contabilitate, serviciului de curierat sau altor companii care ne ajută din punct de vedere tehnic și logistic.

  • parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu tine;

  • agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile tale pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru tine. Noi nu divulgam agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informații agregate despre utilizatorii noștri. De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la tine pentru a respecta dorințele agențiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare doar publicului vizat;

  • furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru.


6. STOCAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL ȘI TRANSFERURILE ÎN STRĂINĂTATE

Datele tale cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se poate afla în afara UE/SEE. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politică privind fișierele de tip cookies la adresa web de mai sus.

În plus, datele tale cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-o locație din afara UE și SEE de către aceste terte parti. Când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din țara în care va aflati.

Intenționăm, ca regula generala, să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate.

Pentru a afla mai multe despre transferuri și despre măsurile de protecție adecvate pe care le-am instituit înainte de aceste transferuri puteți sa ne contactați folosind datele de comunicare de mai sus.

7. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Poți să ne soliciți să:

  • Iti confirmăm dacă datele tale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi,

  • Iti furnizăm o copie a datelor tale cu caracter personal și/sau să le corectăm.

  • Iti folosește de dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal.

  • Sa te opui unor prelucrări ale datelor tale cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).

  • Te retragi consimțământul dat privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

  • Restricționezi prelucrarea datelor tale cu caracter personal în anumite circumstanțe dorite de tine sau sa soliciti transferul acestor date în condițiile dorite de tine.

Nu vom percepe taxe pentru a răspunde cererii tale.

Dacă dorești sa iti exorcizezi aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi prin intermediul datelor de contact menționate mai sus.

8. PĂSTRAREA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Păstrăm datele tale cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, în conformitate cu Politica privind prelucrarea datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor terți).

În cazul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal în temeiul consimțământului tău, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul tău, cu excepția cazului în care îl retrageți sau limitați înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor terți).

9. SECURITATEA DATELOR

Păstrăm datele tale pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”).

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să îți protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat.

Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate dar ești responsabil/ă pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de tine pentru a accesa părți ale site-ului nostru.

Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a-și proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor tale transmise de tine pe site-ul nostru; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastră risc. Numai după ce primim datele tale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

10. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR MINORILOR

Nu colectăm cu bună știință pe site-ul nostru date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că minorii aflați sub supravegherea directă a acestora sau nu, ne-au furnizat datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să ne informeze imediat.

În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani a furnizat date cu caracter personal, vom distruge aceste informații de pe serverele noastre imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către noi a datelor cu caracter personal ale minorului.

11. FIȘIERELE DE TIP COOKIE ȘI WIDGETURI DE COMUNICARE SOCIALĂ

Site-ul nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a te distinge de ceilalți Utilizatori ai site-ului nostru. Pentru informații detaliate despre fișierele de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consulta Politica noastră privind fișierele de tip cookie la adresa: https://www.bacaniatei.ro/cookies .

12. LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI

Site-ul nostru poate furniza linkuri către site-uri pe care nu le controlăm. După ce faceți click pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționați către site-ul respectiv. Pentru fiecare vizita trebuie să analizezi politicile lor privind confidențialitatea.

Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii.

Nu controlăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

 

13. MODIFICĂRI ALE POLITICILOR DE CONFIDENȚIALITATE

Daca vom considera că este necesară o schimbare al acestui acord de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în aceasta pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Daca aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidentialitate va rugam sa ne scrieți la [email protected]

Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord de fiecare dată când vom fi nevoiți.


14. CONTACT

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să îți exerciți un drept, poți contacta responsabilul privind protectia datelor personale la adresa de e-mail [email protected] sau poți transmite o scrisoare în atenţia responsabilului privind protectia datelor personale al companiei, nominalizat mai sus, la adresa: Oraş Voluntari, Bulevardul VOLUNTARI, Nr. 78, corp B, stand B17, Judet Ilfov, România.

Te rugăm să nu divulgi date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), cod numeric personal, număr de card de asigurare socială de sănătate sau informații legate de cazierul penal atunci când avem contact prin intermediului site-ului nostru.


Ultima actualizare: 02 iunie 2020.





Nota de subsol:

Termenii prezenței declarații de confidențialitate: acesta a fost redactată în concordanță cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date.

În urma consultării ofertelor noastre și prin efectuarea cererilor sau comenzilor vă dați acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către www.bacaniatei.ro, adică BACANIA TEI S.R.L.

BACANIA TEI S.R.L. va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți fata de dumneavoastră, pentru întocmirea formularelor necesare trimiterii comenzilor, pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor noștri contractuali, după exprimarea acordului dumneavoastră în acest sens).

 

Capitolul 2: Termeni și condiții diverse care pot afecta datele dumneavoastră cu caracter personal


1. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al SITE-ului în imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte tipuri de date - toate acestea sunt proprietatea FURNIZORULUI și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul FURNIZORULUI a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

2. COMENTARII, COMUNICARE SI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masa sau orice alta formă de spam. FURNIZORUL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. FURNIZORUL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă FURNIZORUL și afiliaților/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și netransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, FURNIZORULUI și afiliatilor/asociatilor sai sau celor cărora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încaât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

3. SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterarii sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. FURNIZORUL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care gazduieste site-ul, aceasta raspundere revenind, prin contract, exclusiv furnizorului de servicii de gazduire.

4. PARTENERI

FURNIZORUL, are și contracte de revanzare (reseller) cu reprezentanții unei parti a produselor prezente în magazinele noastre (și pe site). Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa, cu ajutorul nostru, vanzatorului produsului respectiv.

5. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE PE ACEST SITE

Dacă nu există un contract scris cu administratorii care gestionează acest site care sa mentioneze contrariul, vizitatorii, abonații, membrii, afiliații sau cumpărătorii , nu vor avea dreptul de a utiliza aceste informații în scop public sau commercial. Nu vor avea dreptul de a difuza aceste informații, de a le copia, salva, tipari, vinde sau publica în scopuri comerciale nici măcar fragmente din conținutul acestui site.

Prin accesarea conținutului acestui site, implicit sunteți de acord cu aceste condiții legate de acces și implicit ați luat la cunostința faptul că orice utilizare ilegală implică răspunderea în fața legii.

Din nou, vizitatorul nu are niciun drept de a utiliza conținutul SITE-ului sau porțiuni din acesta, incluzând bazele de date, paginile vizibile, paginile de legătura, codul de bază sau orice alta forma de proprietate intelectuala pe care site-ul o poate conține, pentru orice motiv sau orice fel de utilizare. In situatia in care este dificil de cuantificat valoarea exacta a daunelor ce rezulta din nerespectarea acestor prevederi, VIZITATORUL este obligat la plata a 10.000 euro, sau, dacă valoarea prejudiciului poate fi calculata, atunci va suporta valoarea cea mai mare dintre costul calculat și suma de 10.000 euro. Vizitatorul garantează faptul ca este de acord cu acceptarea acestei prevederi este, ce constituie o condiție esențială pentru accesarea SITE-ului, iar prin accesarea SITE-ului își exprima acordul pentru respectarea condițiilor enumerate anterior.

 

6. LEGATURI EXTERNE

LEGĂTURILE WEB CĂTRE SITE, FOLOSIREA ELEMENTELOR SPECIFICE BRANDULUI, ÎNCADRAREA SITE-ULUI ÎNTR-UN ALT SITE SUNT INTERZISE În lipsa unei autorizări din partea SITE-ului, nimeni nu poate crea legături web către SITE sau către porțiuni ale acestuia (incluzand dar nelimitandu-se la : sigle, mărci înregistrate, material supus legii drepturilor de autor) pentru niciun motiv. În plus, VIZITATORUL nu are dreptul de a folosi adresa URL a SITE-ului sau adrese URL ale paginilor SITE-ului în alte medii comerciale sau necomerciale fără permisiunea expresa din partea SITE-ului, de asemenea nu este permisă includerea site-ului în alte pagini web. De Asemenea VIZITATORII își exprima acordul de a colabora cu SITE-ul pentru a înlătura sau dezactiva aceste legături și sunt raspunzatori pentru orice prejudiciu ce decurge din violarea acestor prevederi, conform art. 5, de mai sus.


7. ACCESIBILITATEA SITE-ULUI


SITE-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor în care se efectuează operațiuni de mentenanță.

Ne rezervam dreptul de a întrerupe unilateral accesul la SITE (integral sau parțial), în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, prin mesaj afișat pe SITE la momentul accesarii.

Nu putem fi ținuți răspunzători față de Client și/sau fata de terte persoane pentru lipsa de functionalitate sau pentru functionarea neconforma a SITE-ului.


Va multumim ca utilizati www.bacaniatei.ro